Riek van Boxtel beste bouler van regiomixtoernooi

Riek van Boxtel heeft maandag het wekelijkse regiomixtoernooi van jeu-de-boulesvereniging De Walnoot gewonnen. Zij liet de andere 41 deelnemers die zich op de binnenbanen hadden verzameld, achter zich.

Met 28 punten in drie beurten bleef Van Boxtel de drie gedeelde nummers twee Jos van Grinsven, Ben van Casteren en Henny Bekers voor. Zij behaalden elk 24 punten in hetzelfde aantal beurten. Daarna volgden Jeanne Teulings en Henk Verstijnen met ieder 22 punten, de zevende plaats was uiteindelijk voor Jos van Meersbergen die elf punten behaalde.

BEGINNEN

Wie wil beginnen met boulen, kan iedere dinsdag- en donderdagmiddag terecht aan de Selissenwal 25 in Boxtel. Kijk voor meer informatie over de wedstrijden en een kennismaking op de website www.jbvdewalnoot.nl.


Open huis Taverbo

Deze hele maand zet tafeltennisvereniging Taverbo de deuren van haar accommodatie aan de Voetboog in Boxtel open voor mensen die kennis willen maken met de sport. Woensdagochtend kunnen 50-plussers vrij spelen tussen 09.30 en 12.00 uur. 50-Plussers kunnen er van 20.00 tot 21.30 uur terecht. Meer informatie via www.taverbo.nl.


Menmarathon Boxtel

De Boxtelse menvereniging Aangespannen Ontspanning houdt zondag 15 maart van 09.30 tot 17.00 uur een menmarathon nabij manege De Langspier aan de Molenwijkseweg 5. Wie mee wil doen, kan zich aanmelden via e-mail: wedstrijdsecretariaatao@hotmail.com of via www.knhs.nl.


Tennistoernooi 35-plus

Het Oxalis dubbeltoernooi voor tennissers van 35 jaar en ouder nadert. Het wordt van maandag 16 tot en met zondag 22 maart gehouden op de banen van LTV De Merletten in sportpark Molenwijk.