Afbeelding
Foto: Oosterhof


Prijsexplosie winkeliers Oosterhof

Winkeliersvereniging Oosterhof in Boxtel heeft onlangs de trekking van haar maandelijkse Prijsexplosie verricht. Klanten die in februari hun kassabon in de speciale verzameltonnen deponeerden, dongen mee naar een smart-tv en verschillende waardebonnen.

De televisie ging dit keer naar de familie Hendriks. De enveloppen met waardebonnen die kunnen worden besteed in de Oosterhofwinkels, werden in ontvangst genomen door de families Van de Loo, Van Houten, Van Grinsven, Mazza, Verhoeven, Schellekens, Van de Biggelaar, Verhoeven en Van de Pol. Zondag 15 maart start weer een nieuwe winkeliersactie.

(Foto: eigen collectie).


Voordracht en bundelpresentatie Tijs van Bragt

Oud-Boxtelaar Tijs van Bragt presenteert zaterdag 21 maart om 14.00 uur zijn gedichtenbundel Bonterik Sterrenzager in Babel Bibliotheek Boxtel aan de Burgakker.

Ook al woont de dichter nu in Zeeuws-Vlaanderen, zijn binding met zijn geboortegrond is gebleven. Tijdens de presentatie in de bibliotheek, draagt Van Bragt ook werk voor uit zijn nieuwe bundel. Deze is deze middag tevens te koop voor 16,75 euro.

Wie naar de bundelpresentatie wil komen, kan zich aanmelden via het e-mailadres: connect.tijs@gmail.com.

Rondleiding met touringcars door Groene Woud

Het programma 'Kloppend Hart van Het Groene Woud' wordt vrijdag 27 maart op een feestelijke manier afgesloten met een dagtrip, waarbij verschillende projecten worden bezocht.

Deelnemers worden om 08.30 uur ontvangen bij pannenkoekenrestaurant 't Struifhuis aan het Raadhuisplein in Liempde. Om 12.30 uur is hier ook een lunch. 's Middags gaat het programma verder. Om 16.45 uur is er een afsluitende borrel bij ontmoetingscentrum D'n Liempdsen Herd aan de Barrierweg.

Wie wil deelnemen, kan zich tot 10 maart aanmelden via: info@vantlaarhof.nl.