L'Union Boxtel rayonkampioen

Het eerste viertal van handboogvereniging L'Union Boxtel is vorige week zondag in Ammerzoden kampioen geworden in de B-klasse indoor.

Henk Jegers, Marcel van der Lee, Michel Scheepers en Henri van de Broek bezetten de tweede plaats na de voorrondes over zestig schoten. In de halve finale waren ze met zes tegen twee De Vriendenkring uit Schaijk de baas. De Boxtelse schutters wonnen de finale van De Dageraad uit Vught. Na drie schietbeurten was de stand met vier tegen vier gelijk, maar in de shoot-off trok L’Union de winst naar zich toe: 24-18. De tegenstander kwam in tijdnood en liet een misser noteren. Het team is hiermee geplaatst voor de Nederlandse kampioenschappen later dit jaar.

25 METER, ééN PIJL

Vorige week dinsdag werd de zesde wedstrijd verschoten in één pijl-competitie op 25 meter. In Schijndel was het viertal Adri van de Langenberg met 234, Van de Lee met 231, Jegers met 212 en Van de Broek met 203 punten op dreef. Door de tweede plaats bleven zij aan de leiding in de ereklasse. Reserve Gerard van der Steen kwam tot 219 punten, Marchel Kluijtmans tot 217 en Scheepers tot 190.