Afbeelding
Foto: Peter de Koning

KWEKPOEL-VRIJWILLIGERS BIEDEN JONGE WAGGELAARS VERTIER

Jeugdvorsten voorop tijdens 'carnabal'

Vrijwilligersgroep De Knokkers, die in De Kwekpoel activiteiten voor jeugdige Waggelaars op touw zet, had zondag een leuk feestje in petto: carnabal met carnaval. En voorop in de polonaise gingen jeugdprins Thijn en -prinses Karleen.

Het festijn op zondagmiddag was een combinatie van vrolijke muziek en spellen. Maar het waren ballonnen die een echt carnabal van het feestje maakten. Wat is er nou leuker dan ballonnen door de lucht heen meppen? Buiten ballonnen oplaten is uit de tijd, maar binnen staan ze garant voor dikke pret.

Voordat Thijn en Karleen d'n Urste verkozen werden tot de jeugdvorsten van de Donseendjes, bleken zij al trouwe klanten van De Kwekpoel te zijn geweest. Maar zondag waren ze er uiteraard in een andere hoedanigheid aanwezig tijdens het spetterende jeugdfeest in sporthal De Dommel. En zoals het ware leutvorsten betaamt, ging het koninklijk duo voorop in het feestgedruis.

Hoewel de Grote Eendentrek was afgelast, werd er in De Kwekpoel die zondag nog volop carnaval gevierd door de jeugd.

p Jeugdvorsten Thijn (rechts) en Karleen toonden zich waardige heersers door voorop te gaan in het feestgedruis in De Kwekpoel. (Foto: Peter de Koning).