Afbeelding
Foto: Jan van Welt

FOTOGRAFIELIEFHEBBERS TONEN WERKEN

Leden Boxtel Ontspant exposeren in De Walnoot

Fotoclub Boxtel Ontspant houdt 14 en 15 maart een expositie in gemeenschapshuis De Walnoot. De exposanten tonen vrij werk, natuurfoto's en afbeeldingen van openbare kunstwerken uit hun woonplaats. De tentoonstelling is op de betreffende zaterdag te bewonderen van 12.30 tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 16.00 uur.

Boxtel Ontspant bestaat nu acht jaar en heeft momenteel zestien leden. De club komt maandelijks bij elkaar in gemeenschapshuis De Walnoot waar de leden elkaars foto’s bespreken die ze telkens maken aan de hand van een thema. Naast deze reguliere bijeenkomsten houdt de club meerdere keren per jaar gezamenlijke fotografie-uitstapjes. De leden verdiepen zo hun hobby.

LOTERIJ

De expositie van 14 en 15 maart is de vierde van Boxtel Ontspant. Er komen ruim honderd foto's te hangen in De Walnoot aan het Reginahof 1. Op die van de sculpturen is een extra voorwerp te zien, dat door de fotoclubleden aan het gefotografeerde kunstwerk is toegevoegd. De toegang is gratis. Er is een loterij met als prijs een foto-afdruk naar keuze van circa dertig bij veertig centimeter. Voor kinderen wordt er een speurtocht gehouden.

Tijdens de expositie zijn er leden van de fotoclub aanwezig om uitleg te geven over hun werken. Zij horen uiteraard graag de meningen van bezoekers. Boxtel Ontspant mag nog iets groeien, de club heeft ruimte voor versterking. Nadere informatie is te vinden op de clubwebsite www.boxtelontspant.nl en op te vragen via e-mail: info@boxtelontspant.nl.


q Deze fraaie foto van een eekhoorn is van de hand van Jan van Welt. Hij is een van de leden van Boxtel Ontspant die zaterdag 14 en zondag 15 maart ook foto's tentoonstelt in gemeenschapshuis De Walnoot aan het Reginahof. De fotografen hebben zich onder andere laten inspireren door de natuur.