Tafeltennisvereniging Taverbo zet deuren open

De gehele maand maart zet tafeltennisvereniging Taverbo haar deuren open voor mensen die kennis willen maken met de sport. De club aan de Voetboog mikt met deze open maand op geïnteresseerden van veertig jaar en ouder.

Tafeltennis is een sport met een sociaal karakter en kan tot op hoge leeftijd worden beoefend, zowel recreatief als in competitieverband. Taverbo heeft de beschikking over een eigen accommodatie aan de Voetboog in Boxtel en kent twee momenten op woensdag speciaal voor tafeltennissers die de juniorenleeftijd al even zijn ontstegen, maar wel graag met batje en bal willen sporten.

Op woensdagochtend is er voor vijftigplussers de mogelijkheid om vrij te spelen tussen 09.30 en 12.00 uur. Gezelligheid staat op deze ochtend voorop en tussendoor is er gelegenheid om samen iets te drinken.

VEERTIGERS

Veertigplussers kunnen woensdagavond van 20.00 tot 21.30 uur bij de club terecht om onder leiding van een professionele trainer de fijne kneepjes van de sport te leren. Dit alles in een ontspannen sfeer en in een gemêleerde groep waarin zowel recreanten als beginners zitten, maar ook gevorderde spelers deelnemen. Na afloop kan er nog vrij getafeltennist worden. Meer informatie is te vinden via de website van de vereniging: www.taverbo.nl of via telefoonnummer 06 -23 27 27 06.