Teejatergroep speelt 'Scheiden' in Lennisheuvel


Teejatergroep Orion is druk bezig met de voorbereidingen van de voorstelling 'Scheiden'. Het verhaalt draait om An, die in een moeilijke periode concludeert dat ze haar man wil verlaten. Onder regie van Minke van Hoof wordt het toneelstuk vijf keer op de planken gebracht in Lennisheuvel.

Het 'kleinburgermelodrama' van Ton Vorstenbosch wordt vanaf 20.15 uur opgevoerd op de vrijdagen 6 en 13 maart, de zaterdagen 7 en 14 maart en op woensdag 11 maart. Kaarten à 12,50 euro, inclusief pauzedrankje, zijn te bestellen via teejatergroeporion@gmail.com of telefoonnummer 06-83 35 97 18.


Natuurproject Bewaarde Land zoekt 'wachters'

Natuurorganisatie IVN is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die hun liefde voor de natuur met basisschoolkinderen willen delen in het project Het Bewaarde Land. Vandaag, donderdag 20 februari, is er een informatieavond.

Op speelse wijze maken begeleiders, de zogeheten wachters, groepjes kinderen vertrouwd met de natuur. In bomen klimmen, hutten bouwen, kruiden en bessen eten staat op het programma.

De informatieavond duurt van 19.30 tot 21.30 uur en is op het adres Munsel 88 te Boxtel. Aanmelden is gewenst via www.hetbewaardeland.nl. Op die site is ook meer informatie over het project te vinden.


Rondleiding met touringcars door Groene Woud

Het programma 'Kloppend Hart van Het Groene Woud' wordt vrijdag 27 maart op een feestelijke manier afgesloten. Er is dan een dagtrip, waarbij met touringcars verschillende deelprojecten worden bezocht.

Om 08.30 uur worden deelnemers ontvangen bij pannenkoekenrestaurant 't Struifhuis in Liempde. Drie kwartier later start de toer. Om 12.30 uur is er een lunch bij 't Struifhuis en daarna gaat het programma verder. Om 16.45 uur is er een afsluitende borrel bij D'n Liempdsen Herd aan de Barrierweg.

Wie wil deelnemen, kan zich tot dinsdag 10 maart aanmelden door een e-mail te sturen naar info@vantlaarhof.nl..


Optocht Ploegersland

Aanmelden voor de carnavalsoptocht van Ploegersland (Liempde) kan nog tot en met vrijdag 21 februari. De stoet zelf trekt zondag 23 februari door het dorp. Deelname is mogelijk in vijf categorieën. Meer informatie via Mark van der Eerden: telefoonnummer 06-25 09 28 29, e-mail optochtploegersland@gmail.com.