Petazzie!: non-stop dweilen in Eendengat

Zeventien dweilorkesten hebben zich ingeschreven voor het Eendengatse muziekfestival 'Petazzie!'. Daarnaast is een special act geboekt: Heavy Hoempa uit Uden. Op drie locaties worden op de laatste middag van carnaval, dinsdag 25 februari, doorlopend optredens verzorgd: in grand café Rembrandt (Rechterstraat), zaal De Comsche Hoeve (Stationsstraat) en café De Fellenoord.

Al jaren is Petazzie! een evenement waar zowel muzikanten als luisteraars met volle teugen van genieten. Uit Boxtel zijn De Volle Bloas, The Ducktownband, De Aggemarvanhuisaf Band, de Red River Band en Echdweil van de partij.

Van buiten de gemeentegrenzen komen de muzikanten van De Plèkbènt (Haaren), De Blije Band (Helmond), Blitz (Eindhoven), De Keiendweilers (Waalre) en De Hoetetoeters (IJsselstein). Bovendien treden drie Oisterwijkse orkesten voor het voetlicht: Heure, Zien en Zwège, Sorry en ZZZZenderbijbend. En uit Dordrecht komen liefst vier deelnemende kapellen: Bar Gebeure, The Rolling Tones, Rataplan en Quiznix.

VAN 14.00 TOT 20.00 UUR

Petazzie! begint om 14.00 uur en duurt tot pakweg 20.00 uur. Het speelschema van de diverse orkesten is te vinden op www.petazzie-boxtel.nl.