Kunstroute door Liempde op zoek naar deelnemers

Liempds Kunstpad geeft op zaterdag 16 en zondag 17 mei creatievelingen de kans om hun werk te tonen. Het tweejaarlijkse evenement biedt bezoekers voor de achtste keer een inkijkje bij diverse kunstenaars. Aanmelden kan tot zondag 15 maart.

Deelnemers tonen klassieke kunstvormen zoals tekenen en schilderen, maar ook sculpturen van steen, metaal of hout, keramiek en edelsmeden worden gepresenteerd. De kunstenaars zijn zelf aanwezig bij de exposities voor een toelichting.

De meeste deelnemers exposeren individueel, maar er zijn ook ruimten waar groepen samen werken tentoonstellen, zoals in dienstencentrum Kloosterhof, het voormalig Raadhuis en bezoekerscentrum D'n Liempdsen Herd. Alle locaties zijn op zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Een aantal deelnemers exposeert ook zaterdag.

Nieuwe deelnemers voor het Liempds Kunstpad kunnen zich nog opgeven. Zij moeten in Liempde wonen of kunnen samen met een kunstenaar op diens locatie exposeren. Inschrijven kan tot zondag 15 maart via: www.liempds-kunstpad.nl.

Op donderdag 5 maart om 20.00 uur is de eerste bijeenkomst voor belangstellenden en deelnemers in dienstencentrum De Kloosterhof.