Rapper Ashafar op tweede editie van Urban Event

Jongerencentrum B-Town aan de Baroniestraat is morgen, vrijdag 14 februari, weer het toneel van Urban Event Boxtel (U.E.B.). Daar treden onder meer rapper Ashafar, dj Damian Diepeveen en zangeres Numidia op voor de jeugd vanaf 15 jaar.

Jongerenwerker Denny Janssen van R-Newt heeft zich ervoor ingespannen om deze tweede editie groter aan te pakken. Het evenement heeft een extra dimensie gekregen doordat een grote groep jongeren uit Boxtel zich heeft ontfermd over de organisatie en de avond zelf.

U.E.B. opent haar deuren om 20.00 uur. Tot 22.00 uur kunnen de jeugdige bezoekers naar binnen, daarna kan er niemand meer bij. Om 01.00 uur klinken de laatste tonen van de muziek. Kaarten kosten in de voorverkoop 7,50 euro en aan de deur tien euro. Legitimatie is verplicht.

Zwerfboeken meenemen op Kinderboerderij

De Kinderboerderij aan het Apollopad heeft tal van zogeheten zwerfboeken. Deze mogen gratis worden meegenomen en doorgegeven om zo het (voor)lezen te bevorderen.

Er is een mooi aanbod voor jeugd van alle leeftijden. Om de boeken te promoten wordt zondag 16 februari om 14.15 en 15.15 uur voorgelezen aan peuters en kleuters. Tijdens carnaval is de Kinderboerderij op zaterdag, zondag en maandag gesloten. Dinsdag 25 februari zijn bezoekers weer welkom.