De derde editie van de Brabantse Heeren Rally moest vorig jaar van de evenementenkalender worden geschrapt en dat gebeurt nu opnieuw.
De derde editie van de Brabantse Heeren Rally moest vorig jaar van de evenementenkalender worden geschrapt en dat gebeurt nu opnieuw. Foto: Crebas Fotografie, 2017

Streep door ‘Heeren Rally’

Algemeen Nieuws (c)

De derde editie van de Brabantse Heeren Rally gaat zondag 10 oktober niet door. De coronaregels maken het evenement onmogelijk, stellen de initiatiefnemers. 

Filipe van den Borne, Hans Bevers en Robert van der Schaaf organiseerden in 2017 voor het eerst een Boxtelse Heeren Rally, een puzzeltoertocht voor een goed doel. Na de tweede editie een jaar later zocht het drietal aansluiting met Rotaryclub Boxtel-Oirschot-Haaren in 2020 en verruimden de opzet naar een Brabantbreed evenement. Maar dat leidde tot op heden niet tot een derde editie. 

De geplande rit op zondag 10 oktober is afgeblazen, zo werd deze week bekend. De initiatiefnemers hopen volgend jaar het evenement wel te kunnen organiseren. Mensen die het inschrijfgeld hebben betaald, krijgen dat bedrag teruggestort, beloven de organisatoren. 

OP DE FOTO: De derde editie van de Brabantse Heeren Rally moest vorig jaar van de evenementenkalender worden geschrapt en dat gebeurt nu opnieuw. (Foto: Crebas Fotografie, 2017).