LSV start tweede helft seizoen met winst

Het vaandelteam van LSV is de tweede helft van de competitie sterk gestart. Zondag was hekkensluiter Sterksel een gemakkelijke prooi voor de ploeg van trainer Carlo Vorstenbosch. Liefst vijfmaal trof de thuisploeg doel in het sportpark aan de Mijlstraat in Lennisheuvel.

LSV mocht al in de beginfase het spel maken van Sterksel. De bal ging rustig van voet naar voet. Het eerste doelpunt viel dan ook al vroeg. In de zevende minuut werd Jarne van der Heijden omver gelopen door zijn tegenstander en dus kreeg LSV een vrije trap. Dirk van der Struijk mocht aanleggen en schoot vanaf 25 meter de bal in de bovenhoek: 1-0.

De thuisploeg hield de bal goed in bezit en kwam in de 36e minuut verdiend op 2-0, nadat de gehele verdediging van Sterksel stond te slapen. Na een inworp kreeg Maykel van Kasteren de bal voor zijn voeten en legde deze op een presenteerblaadje voor Maikel van den Heuvel. Die kon de bal zo binnen lopen. Een paar minuten later gaf Van den Heuvel de bal voor op Mateusz Barabasz die de bal vanaf een meter voor het doel over kopte. Met een 2-0 stand gingen beide ploegen de kleedkamers in.

De tweede helft was nog maar amper van start of Van den Heuvel scoorde al de derde Lennisheuvelse treffer, na een prima corner van Van Kasteren. Sterksel leek alle geloof in een positief resultaat te verliezen en toen Van den Heuvel ook nog eens de 4-0 binnen schoot, was alle hoop weg bij de bezoekers. Nog geen acht minuten later maakte Van Kasteren een actie in het strafschopgebied en werd neergehaald. Aanvoerder Dirk van der Struijk ging achter de bal staan en schoot deze hard in het net.

Zondag 2 februari speelt LSV uit tegen SVSOS in Biest-Houtakker. De aftrap is om 14.30 uur.