Waggelrevue twee avonden uitverkocht

Alle kaartjes voor de Eendengatse Waggelrevue, zowel voor de voorstelling op vrijdag 7 als zaterdag 8 februari, zijn uitverkocht. De gereserveerde entreebewijzen kunnen zaterdag 1 februari worden afgehaald in hofpaleis Denziz aan de Stationsstraat. Daar worden de Boxtelse pronkzittingen ook opgevoerd.

Prins Donald VI en zijn gevolg bieden het Waggelvolk namens de Stichting Openbaar Carnaval twee koldershows aan. Daaraan wordt een bijdrage geleverd door diverse lokale feestvierders. Zo staan optredens gepland van de carnavalsclubs Geen Drank Geen Klank en De Agterblijvers, maar ook van vertrouwde groepen als De Lesindjes, De Drie Kupkes en De Vijf Zaligheden. Ook hofdichter Fons van Asten treedt voor het voetlicht.

TONPRATERS

Tonprater Ad Hoevenaars neemt als vanouds de lokale politiek op de korrel. Daarnaast hebben de organisatoren van de koldershows zich ook verzekerd van medewerking door enkele buutreedners van elders: Tom van Osch (Budel) en Rob van Elst (Groesbeek) vuren de nodige grappen en grollen af op hun publiek.


Gratis kaartjes afhalen voor seniorencarnaval

Carnavalsvereniging De Agterblijvers houdt zondagmiddag 16 februari een feestmiddag voor 65-plussers. Gratis kaartjes zijn zaterdag 8 februari vanaf 11.00 uur af te halen in partycentrum De Comsche Hoeve (Stationsstraat).

De leutshow vol zang, dans en buuts wordt van 13.00 tot 17.00 uur gehouden in de Tijberzaal aan de Baanderherenweg. De deuren zijn vanaf een halfuur voor aanvang geopend. Het publiek wordt getrakteerd op een natje en droogje.