Toneelclub Liempde brengt stuk Erfenis van tante Bella

Een beautysalon staat dit jaar centraal in het theaterstuk van Toneelclub Liempde. In 'De erfenis van tante Bella' kunnen de acteurs zich volgens regisseur Wim Bressers helemaal uitleven. De première is op vrijdag 13 maart in Sociaal Cultureel Centrum De Serenade aan de Oude Dijk 117 in Liempde.

Toneelschrijver Henk Roede had het afgelopen jaar veel succes met zijn klucht. Het stuk speelt zich af in een beautysalon die twee broers (bouwvakkers) via een erfenis hebben gekregen van een overleden tante. Zelf hebben ze niets met schoonheid, maar ze willen geld met de salon gaan verdienen door die op te knappen en te verkopen. Maar dat gaat allemaal niet zo gemakkelijk. Behalve met de vaste klanten krijgen de broers namelijk ook te maken met een nichtje van hun tante, dat nog niet weet dat ze is overleden.

IDEAAL

,,We hebben dit stuk gekozen omdat het heel geschikt is voor spelers om zich lekker in uit te leven. Daarnaast is het ook prima als instapper voor de nieuwe acteurs", aldus regisseur Bressers. Toneelclub Liempde heeft dit jaar twee nieuwe leden die hun debuut op de planken maken. ,,Voor het evenwicht in de club zoeken we nog wel een paar mannen."

Voor de vier voorstellingen van 'De erfenis van tante Bella' op 13, 14, 20 en 21 maart zijn de kaarten al te koop. Deze kosten tien euro en zijn verkrijgbaar bij de Coop in Liempde en via www.toneelclubliempde.nl.