Namen volgen...
Namen volgen... Foto: eigen collectie

Zonnebloem eert vrijwilligers

De Boxtels/Gemondse afdeling van vereniging De Zonnebloem kijkt terug op een mooi jaar met veel bezoekjes aan en activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking. Zondag hielden de vrijwilligers een nieuwjaarsbijeenkomst in gemeenschapshuis De Walnoot. Daar werden ook drie trouwe vrijwilligers in het zonnetje gezet.

,,We hebben met elkaar in 2019 veel gezellige momenten beleefd waarbij de weergoden ons gunstig gezind waren", stelt secretaris Henny van de Sande van de plaatselijke Zonnebloem. Het programma voor 2020 is ook weer vastgesteld en brengt de aangesloten leden weer grote en kleine activiteiten. Zoals een stamppotten- of spelletjesmiddag en voor een kleine groep een bezoek aan een museum, de Heilige Eik en een waterbuffelboerderij. Voor mensen die zijn aangewezen op een rolstoel wordt daarvoor de Zonnebloemauto gebruikt.

De gezellige nieuwjaarsbijeenkomst werd goed bezocht en muzikaal omlijst door troubadoursduo Bach & Broccoli. Ook werden Sjan van Osch, Marléne Kelderman en Jannie van Wezel bedankt. Voor hun inzet gedurende de afgelopen tien jaar voor De Zonnebloem ontvingen zij een speld en een mooie bos bloemen.

Wie belangstelling heeft om zich ook actief in te zetten voor mensen met een lichamelijke beperking, kan zich als vrijwilliger aanmelden bij secretaris Van de Sande via telefoonnummer 06-57 64 72 04.

p Sjan van Osch, Marléne Kelderman en Jannie van Wezel (vlnr) ontvingen een boeket bloemen als dank voor tien jaar trouwe inzet voor Zonnebloem-afdeling Boxtel-Gemonde. (Foto: eigen collectie).