Viertal L'Union Boxtel alweer koel en trefzeker

Het eerste viertal van handboogschutterij L'Union Boxtel heeft vorige week in eigen huis, in de doelen aan de Molenwijkseweg, ook de derde wedstrijd gewonnen in een competitie waar op 25 meter met één pijl wordt geschoten.

De schutters zegevierden in drie sets, werden een keer tweede en een keer derde en troefden daarmee de teams van Landmans Unie Schijndel en Ontspanning Sint-Oedenrode af. Beste schutter aan Boxtelse zijde was Marcel van der Lee met 233 punten, gevolgd door invaller Gerard van der Steen die met 228 punten goed voor de dag kwam. Adri van de Langenberg reikte tot 227 en Henri van de Broek tot 206 punten. Reserves Marchel Kluijtmans, Frans Kluijtmans en Michel Scheepers lieten respectievelijk 227, 194 en 188 punten optekenen.

DARTSTOERNOOI

Zondag 26 januari houdt de dartsafdeling van omnisportvereniging L'Union het jaarlijkse Boxtel Open. Om 10.00 uur starten de koppels; om 13.00 uur de singles. Inschrijven voor beide categorieën kan tot een halfuur voor aanvang. De hoofdprijs voor de singles bedraagt vierhonderd euro, voor de koppels 120 euro. Meer informatie is te vinden op www.lunion-boxtel.nl.