Vrolijk worden met verhaal uit prentenboek Moppereend

Heb je een slechte dag? Lezen kan je weer vrolijk maken. Dat stellen de organisatoren van de Nationale Voorleesdagen die in de laatste week van januari worden gehouden. Ook dit jaar staat het Prentenboek van het Jaar centraal, deze keer is dat Moppereend van Joyce Dunbar en Petr Horácek.

Woensdag 22 januari trapt bibliotheek Babel de Voorleesdagen af met een voorleesontbijt voor peuters vanaf twee jaar. Dat gebeurt van 09.00 tot 10.00 uur op alle locaties; óók in de vestiging aan de Burgakker in Boxtel. Terwijl de kinderen hun buikje rond eten, wordt voorgelezen uit Moppereend. Tickets kosten 2,50 euro (ook voor volwassen begeleiders) en zijn te bestellen via de agenda op www.babeldenbosch.nl.

FAMILIEVOORSTELLING

Zaterdag 1 februari brengt theatergezelschap Van Niks & van Alles het verhaal over Moppereend tot leven. Het is een knusse, interactieve familievoorstelling die om 14.30 uur plaatsvindt bij Babel aan de Hinthamerstraat in 's-Hertogenbosch. De voorstelling is geschikt voor kinderen van twee tot vijvenhalf jaar. Er wordt gespeeld, gezongen en gedanst! Entreebewijzen kosten vijf euro voor leden van de bibliotheek en 7,50 voor niet-leden. Ook deze kaarten zijn te bestellen via de agenda op www.babeldenbosch.nl.