Drogist Liempde viert lustrum met een feestweek

Vijf jaar bestaat Cadeau & Drogist Liempde aan het Raadhuisplein 2a en dat viert de onderneming met een feestweek van 20 tot en met 25 januari.

In de zaak staat de hele week een grabbelton. Vrijdag 24 januari komt er een visagiste van Pupa en is er een HerĂ´me manicure; zaterdag 25 januari is er om 17.00 uur een loterij.

Belangstellenden kunnen bellen voor een afspraak naar telefoonnummer (0411) 63 32 36 of de drogisterij binnenlopen.


Samenwerking Liempde

Natuurwerkgroep Liempde (NWG), Stichting Natuurprojecten Liempde (SNL) en Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde (SPPiLL) hebben eind vorig jaar een samenwerkingsovereenkomst voor tien jaar getekend. Dit is een vervolg van de huidige overeenkomst.

Wandelgroepen Haaren

Elke donderdag om 10.00 uur vertrekt een wandelgroep in een dorp van de gemeente Haaren voor een route van vier, zeven of tien kilometer. De eerste donderdag van de maand is gemeenschapshuis De Vorselaer, Capucijnenstraat 42 in Biezenmortel de startlocatie, de tweede donderdag is dat dorpshuis De Es, Dorpsstraat 5C in Esch, de derde gemeenschapshuis Den Domp, Kerkstraat 26 in Haaren en de vierde donderdag van de maand HelvoirThuis, Kloosterstraat 30 in Helvoirt.