Afbeelding
Foto: Eigen collectie

Amateurfotografen Den Dries exposeren in Liempdsen Herd

Marcel Habraken, Maria Jeurissen en Martijn Jentink volgden onlangs een fotografieworkshop in de Liempdse woonvoorziening Den Dries. Het drietal exposeert haar foto's vanaf zaterdag 18 januari een week lang in De Skôp, de schuur van D'n Liempdsen Herd aan de Barrierweg.

De amateurfotografen vormen een divers trio, afkomstig uit Liempde en Deventer; met en zonder verstandelijke beperking en autisme. De insteek van de workshop was om laagdrempelig van elkaar te leren en anderen met een fotografie-interesse te ontmoeten. Of je nu bewoner van Den Dries bent, begeleider van een woongroep of wijkbewoner.

De workshop werd gegeven door fotografe Silvia van Uden uit Eindhoven. De expositie laat foto's zien waar het drietal trots op is en die symbool staan voor een hobby die weer opgepakt is. Iedere prent heeft zijn eigen verhaal.

GRATIS TOEGANG

Zaterdag 18 januari wordt de tentoonstelling om 11.30 uur geopend met een praatje en een drankje in het bijzijn van vrienden, familie en buurtgenoten. De foto's zijn tot en met zondag 26 januari te bezichtigen voor overige bezoekers.

D'n Liempdsen Herd is geopend van vrijdag tot en met zondag van 11.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

(Foto: eigen collectie).