LIEMPDSE COACH GEEFT 'WHY CAFÉ' WEG


Gratis bestseller af te halen om Blue Monday te overleven

Maandag 20 januari is het Blue Monday. Als het aan de Liempdse coach Ton de Rooij ligt, wordt de meest deprimerende dag van het jaar omgetoverd tot een van de mooiste dagen: vol focus, kracht en inspiratie. Samen met ruim dertig coaches van Big Five for Life verspreidt hij 10.000 exemplaren van de internationale bestseller The Why Café in Nederland. ,,Zodat Blue Monday geen schijn van kans meer heeft."

Het boek The Why Café gaat over een verdwaalde, eenzame reiziger die per toeval bij een café terechtkomt. In het etablissement ontspinnen zich bijzondere gesprekken die een inspirerende wending brengen in het gestreste leven van de reiziger. John Strelecky heeft de roman geschreven. Zijn boeken staan wereldwijd al jarenlang in de top vijf van bestsellers.

Overkoepelende organisatie Big Five for Life is uitgever van The Why Café en geeft het boek gratis weg aan hen die Blue Monday goed willen doorkomen. Wie een exemplaar wil hebben, kan er een ophalen bij een van haar dertig vestigingen. Rootonde aan de Dennendreef 11 in Liempde is er daar een van. Als trainer, coach en inspirator stimuleert en helpt De Rooij mensen de beste weg te vinden voor hun wensen en uitdagingen.

De actie duurt van maandag 20 januari tot en met vrijdag 24 januari. Geïnteresseerden die een boek willen bemachtigen, dienen een e-mail te sturen naar info@rootonde.nl met hun naam en de reden waarom zij het boek willen hebben. De Rooij belooft te laten weten wanneer en waar belangstellenden hun boek op kunnen halen.

Blue Monday is de maandag van de laatste volle week van januari. De dag waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Dit zou te maken hebben met het feit dat goede voornemens mislukt zijn en de vakanties ver weg lijken. Daarnaast zijn de dagen nog donker en is de maandag voor veel mensen de eerste dag van de werkweek.


Lezing gezonde voeding

Bonny van der Aa geeft morgen, vrijdag 17 januari om 14.00 uur een gratis lezing over gezonde voeding voor senioren. Dat doet ze in Elisabethsdael, Mgr. Bekkersstraat 6.

Nederlandse liedjes

Wie graag meerstemmig Nederlandstalig wil zingen met een willekeurig samengestelde groep mensen, kan vrijdag 17 januari in kunstcafé Coupé aan het Stationsplein 4 terecht. De Boxtelse zangeres Karin Tooren houdt deze avond vanaf 20.00 uur. Deelname kost tien euro; aanmelden via e-mail: karin@tooren.nl.

Optreden Dükerskoor

Het Dükerskoor brengt maandag 20 januari haar repertoire van smartlappen en zeemansliedjes voor het eerst ten gehore in gemeenschapshuis De Rots aan de Nieuwe Nieuwstraat 7. Voor mensen die willen meezingen zijn er tekstbundels aanwezig. De deuren open om 19.15 uur; drie kwartier later start het optreden.


Date66 in De Rechter

Wat kan er beter en wat gaat er goed? Dat wil de Boxtelse D66-afdeling tijdens Date66. In restaurant De Rechter aan de Rechterstraat gaan partijleden maandag 27 januari van 19.00 tot 20.00 uur in gesprek met inwoners van Boxtel om kennis te maken en van gedachten te wisselen over allerlei zaken in de gemeente. Voor een hapje en en drankje wordt gezorgd. Aanmelden via social media of e-mail: pr@d66boxtel.nl.