Teejatergroep Orion werkt aan melodrama

Teejatergroep Orion is druk bezig met de voorbereidingen van de voorstelling 'Scheiden'. Onder regie van Minke van Hoof wordt het toneelstuk vijf avonden op de planken gebracht in het gelijknamige Lennisheuvelse gemeenschapshuis.

Het toneelgezelschap beschrijft de voorstelling van Ton Vorstenbosch als 'een kleinburgermelodrama'. 'Scheiden' gaat over An, een getrouwde vrouw met volwassen kinderen die aan het sterfbed van haar vader haar eigen leven overdenkt. Ze concludeert dat ze wil scheiden. Dat is geen makkelijk besluit voor An en haar omgeving reageert vol onbegrip. De vrouw ziet het niet meer zitten, maar dan komt ze Dirk tegen...

KAARTEN RESERVEREN

De voorstellingen vinden plaats op de vrijdagen 6 en 13 maart en de zaterdagen 7 en 14 maart. Ook op woensdag 11 maart staan de acteurs op de planken van gemeenschapshuis Orion. De voorstellingen beginnen allemaal om 20.15 uur. Kaarten kosten 12,50 euro, inclusief een drankje in de pauze.

Ook het kopen van een zogeheten 'Teejater-arrangement' is mogelijk. Voor 29,50 euro kunnen belangstellenden een Teejaterarrangement boeken. Dat omvat een driegangendiner bij eetcafé Meneer Klaver tegenover Orion met aansluitend de toneelvoorstelling en een gereserveerde plek op de rijen vier tot en met acht in de zaal.

Kaarten zijn vanaf nu te reserveren bij Heleen van Minderhout via e-mail: teejatergroeporion@gmail.com of telefoonnummer 06-83 35 97 18. De betaling kan voldaan worden op de avond van het toneelstuk; zowel contact als via pin.