Afbeelding
Foto: Basman Creƫert - Bas van den Biggelaar

OPEN DAG BREAKDANCESCHOOL

RawNeal trekt veel bekijks

Draaien, springen en dansen. En een heleboel enthousiaste kinderen. Dat was zondag het recept van de open dag van breakdanceschool RawNeal aan de Van Salmstraat. Eigenaar Ranil van Peperstraten: ,,Het was op een bepaald moment zo druk, dat de achterste mensen niks meer konden zien."

,,Het is echt super goed gegaan", vertelt Van Peperstraten. ,,We begonnen om elf uur en een kwartier van te voren kwamen er al mensen binnen. Dat had ik niet verwacht." Om nieuwe kinderen kennis te laten maken met breakdance, vonden shows, workshops en zelfs een kleine wedstrijd plaats. ,,Omdat we ook optredens deden, trok het bovendien wat familie aan. Daarnaast mensen die we niet kenden. De dag erna had ik al twee inschrijvingen!"

CULTURE EXCHANGE

Van Peperstraten zet zich ook in voor de gemeenschap: zo is hij voor de vierde keer bezig met Culture Exchange. Tijdens dit project maken kinderen uit de wijk een dansvoorstelling in een leeg pand aan de Sint-Willibrordusstraat. ,,Deze keer doen we het met een kleinere groep, maar ze zijn allemaal super gemotiveerd." Ook organiseert de Boxtelaar later dit jaar breakdancebattles.

q Dansschool RawNeal hield zondag open huis voor het publiek. (Foto: Bas van den Biggelaar).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding