Afbeelding
Foto: Trekpleister

Rioleringsbedrijf Van der Velden lijft Cuijks bedrijf in

Van der Velden Rioleringsbeheer heeft vlak voor de kerstdagen de activiteiten van branchegenoot Van Kesteren uit Cuijk overgenomen.

De overname past in de groeistrategie van het landelijk opererende Boxtelse bedrijf, dat stelt algemeen directeur Jeroen van der Velden-Jonkers.

Van Kesteren is een regionaal bedrijf met een sterk familiekarakter en telt circa honderd medewerkers. De werkzaamheden lopen uiteen van sloop- en grondwerk tot afvalrecycling en riooltechniek. Van der Velden-Jonkers integreert Van Kesteren in de Nijmeegse vestiging van zijn bedrijf.

GRONDLEGGER OVERLEDEN

Zondag werd bekend dat de grondlegger van het familiebedrijf op tweede kerstdag na een kort ziekbed is overleden. Tilburger Wal van der Velden, de opa van de huidige directeur, werd 91 jaar.


Nancy Dubbeld
is finalist als
zelfzorgadviseur

LINDA VAN DE WIEL

Zelf zou ze zich nooit hebben aangemeld voor de wedstrijd, maar Nancy Dubbeld (36, foto onder) staat wel in de finale 'Beste zelfzorgadviseur van 2020'. Haar collega Iris van Oorschot nomineerde haar stiekem. Na vier kennisrondes is de filiaalmanager van Trekpleister aan de Van Beekstraat in Boxtel een van de twaalf finalisten van de jaarlijkse wedstrijd onder Nederlandse drogisterijen. En daar is ze best wel trots op…

,,Uit het niets ontving ik een oproep van het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven (CBD). Ik was genomineerd voor de titel Beste zelfzorgadviseur 2020", vertelt Dubbeld. ,,Ik moest een toets maken en dat ging goed. Daarna volgden nog drie kennisproeven en verschillende casussen. Uiteindelijk bleef ik met elf andere adviseurs over en nu sta ik in de finale."

Dat ze zover zou komen, was voor haar collega's geen verrassing. ,,Ik heb het voordeel dat ik in het verleden één jaar de opleiding tot doktersassistent heb gevolgd. Ik ben nog steeds erg geïnteresseerd in de werking van medicatie," aldus Dubbeld. ,,Ook heb ik net als de andere drogisten een training voor zelfzorgadviseurs afgerond en volg ik elk jaar een nascholing."

'TRIBUNAAL'

Binnenkort bezoekt een mysteryshopper de winkel in de wijk Selissenwal. ,,Dat vind ik wel heel spannend hoor. Maar ik ben altijd mezelf, dus dat komt vast goed." Dubbeld werkt zestien jaar bij Trekpleister en is helemaal in de zaak ingeburgerd. ,,Ik begon als aankomend verkoopmedewerker en ben me al die tijd blijven ontwikkelen. En nu ben ik dus filiaalmanager."

Maar de ambitieuze zelfzorgadviseur is nog niet waar ze zijn wil. ,,Ik start binnenkort met een mbo-opleiding. Ik wil graag nieuwe dingen blijven leren. Bij Trekpleister krijg ik deze kans."

Na het bezoek van de mysteryshopper volgt een laatste gesprek. Of ze de uiteindelijke titel binnensleept is voor de Boxtelse filiaalmanager niet het belangrijkste: ,,Ik ben nu al een winnaar. Ik ben één van de twaalf beste zelfzorgmedewerkers van Nederland. En Iris en mijn andere collega's geloven in mij. Dat is de grootste eer." (Foto: Trekpleister).