Afbeelding
Foto: eigen collectie

Dol Op houdt een disco-avond in jongerencentrum

De spiegelbol schittert aan het plafond en de discobroek met wijde pijpen mag uit de mottenballen, want in jongerencentrum B-Town aan de Baroniestraat 20 is zaterdag 11 januari Dol Op Disco Boxtel voor liefhebbers vanaf achttien jaar.

De disco begint om 20.00 uur en eindigt om 23.00 uur, de entree is gratis.

Dol Op is een organisatie die zich richt op jongeren met een verstandelijke beperking. De disco-avond die ze in samenwerking met B-Town organiseert, is voor iedereen toegankelijk, maar met name bedoeld voor belangstellenden met een verstandelijke handicap.

Er is beperkt toezicht aanwezig en de deelname aan deze disco is voor eigen verantwoordelijkheid.

Kerstactie JRL: ruim 14 mille voor Cochabamba

De kerstactie van het Jacob-Roelandslyceum heeft op de laatste vrijdag voor de kerstvakantie liefst 14.641,52 euro opgeleverd. Het bedrag komt ten goede aan straatkinderen in het Boliviaanse Cochabamba.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk reist een aantal leerlingen van het JRL af naar Bolivia om daar bij te dragen aan extra kansen voor de straatkinderen van Cochabamba. De reis betalen de leerlingen zelf. Tijdens de kerstactie zet de hele school zich jaarlijks op tal van manieren in om geld in te zamelen voor het project.

Of de reis doorgaat, is nog onzeker vanwege het negatief reisadvies dat het ministerie van Buitenlandse Zaken afgaf.

u Leerlingen poseren met de eindopbrengst van de kerstactie. (Foto: JRL).