ABBA, Queen en Muse klinken in De Braken

Met de namen ABBA, Queen, U2, Muse, Bon Jovi en Kensington op het affiche zou je bijna zeggen dat het hier gaat om een festival met de omvang van Pinkpop in het Limburgse Landgraaf of Glastonbury in Engeland. Niets is echter minder waar, deze bands staan zondag 2 februari allemaal in de Boxtelse sporthal De Braken.

Het gaat hierbij echter niet om de echte formaties. Dat zou ook lastig zijn, want ABBA treedt al decennia niet meer op en Queen, Muse en U2 doen vrijwel alleen nog stadions aan. Dit keer staan in Boxtel onder de noemer Legends Live verschillende tributebands op het podium. Zij brengen allemaal een eerbetoon aan hun muzikale helden en komen in hun streven naar perfectie vaak akelig dicht bij de werkelijkheid.

CIRCUS

Boekingskantoor TIRR Music Agency en The Event Warehouse hebben samen Legends Live opgezet en touren met de tributeshows door het hele land, waarbij steeds weer andere muziekgroepen optreden. Zondag 2 februari doet het muzikale circus Boxtel aan. Dan staan Vipers (Queen), Musest, Like U2, ABBA Fever, Bad Medicine (Bon Jovi) en Rivals (Kensington) in De Braken.

Kaarten voor deze show kosten 17,50 euro. Er zijn ook groepstickets te koop, waarbij zes kaarten 96 euro kosten. Er is dan een ticket gratis. De deuren gaan om 13.00 uur open en sluiten om 23.00 uur. Meer informatie en verkoop via www.legendslive.nl/boxtel.