De Aggemarvanhuisaf Band wil vlammen op Oudjaarsbal

Met de komst van twee nieuwe muzikanten is het voortbestaan van het Boxtelse blaasorkest De Aggemarvanhuisaf Band gered. En daarmee vinden ook de jaarlijkse optredens doorgang. Het eerste is het traditionele Oudjaarsbal dat morgen, zaterdag 28 december, plaatsvindt in grand café Rembrandt.

De nieuwe aanwinsten zijn Bart Pauwels (basgitaar) en Corné Melsen (drums). De repetities met hen verliepen gesmeerd en dus kijkt de muzikale club, onderdeel van Boxtel's Harmonie, vol goede moed naar de toekomst. ,,We willen weer ouderwets vlammen dit jaar en hebben deze keer voor een instrumentaal programma gekozen. Daarin is plaats voor veel solo's, zodat onze muzikanten goed tot hun recht komen. Zo vertolkt trompettist René Hoffmans 'Sorry' van Kiteman", meldt saxofonist en voorzitter Ans van Weert. Het blaasorkest speelt daarnaast nummers van onder andere Bruno Mars, Gloria Estefan en Bryan Adams. Tussendoor draait DJ Joop muziek.

De kaartverkoop loopt goed, maar morgen zijn aan de deur nog entreebewijzen à 7,50 euro te koop. Het Oudjaarsbal wordt gehouden in samenwerking met de uitbaters van grand café Rembrandt en begint om 20.30 uur.