Afbeelding
Foto: Marja Smits

Rawneal houdt een open dag vol met workshops

Dansstudio RawNeal houdt zondag 5 januari van 11.00 tot 16.00 uur een open dag. Er zijn onder andere workshops street-, urban-, en breakdance, maar ook yoga en meditatie. De studio bevindt zich aan de Van Salmstraat 129.

Er worden shows gegeven en aan het einde van de middag vindt een wedstrijd plaats, beoordeeld door een jury.

Dansstudio RawNeal organiseert de open dag samen met Demmo Streetdance, Buurtsport (Brede Scholen Boxtel), The Urban Room en Mind Activation. Deelname is gratis, aanmelden kan via de website www.bredescholenboxtel.nl.


Lynn brengt kerstkaarten voor bewoners Liduina

Dankzij een lieve actie van Lynn Smits (11) uit Boxtel hebben de bewoners van zorginstelling Liduina 218 kerstkaarten ontvangen. Haar initiatief kwam voort uit een spreekbeurt.

Moeder Marja Smits: ,,Een oom van mijn man woont sinds vorig jaar in Liduina, zodoende komen wij daar regelmatig. Lynn wilde iets doen voor de bewoners. We hebben gevraagd waar de mensen blij mee zouden zijn en Chris Hoeben van de zorginstelling gaf aan dat kerstkaarten zeker in goede aarde zouden vallen."

Lynn seinde met wat hulp van mama Tom van Esch, de directeur van basisschool De Beemden in. Smits: ,,Tom is ook Lynns leerkracht, ze zit in groep zeven. Via hem zijn de leerlingen kerstkaarten gaan knutselen. Ze hebben er 145 gemaakt."

KINDERTUIN

Moeder Marja leverde via haar werk ook nog een bijdrage. ,,Kindercentrum Kindertuin, locatie Vorsenpoel, heeft ook 73 kaarten geleverd." Zaterdag heeft Lynn de kleurrijke kerstgroeten afgegeven bij de receptie van zorginstelling Liduina. Smits: ,,De vrouw achter de receptie was heel enthousiast. Chris Hoeben zorgt voor verspreiding van de kaarten over de afdelingen." (Foto onder: eigen collectie).