Afbeelding
Foto: Gerard Schalkx

WEERGODEN HIELPEN ONDERNEMERS NIET

Kerstfair Boxtel eindigt als parade van paraplu's

De ondernemers in het centrum van Boxtel hadden flink uitgepakt tijdens de kerstfair van zondag. In de Stationsstraat en Rechterstraat stonden tal van kramen, net als op de Markt. Maar de weergoden werkten niet mee en het decemberfeest werd een parapluparade.

Desondanks was er aardig wat publiek op de been. De Staatsloterij draaide bijvoorbeeld uitstekend. Twee verkopers lokten passanten naar hun rad van avontuur. En de vrouwen in de stand van Bruna Boxtel bleven lachen, weer of geen weer. Muzikanten zochten wel een plekje onder een luifel om de bezoekers op vrolijke klanken te trakteren.

KERSTMAN

De organisatie had vermaak voor jong en oud geregeld. Zo wandelde de enige echte kerstman door het centrum om kinderen te begroeten en met hen op de foto te gaan. Zijn kostuum was vorst-, regen-, en windbestendig. Ook Elsa en Olaf, de prinses en sneeuwman uit de tekenfilm Frozen, doken her en der op voor een praatje met de jongste bezoekers.

p De kerstman ging lachend met menig kind op de foto. (Foto: Gerard Schalkx).


Senioren

Seniorenvereniging KBO heeft voor haar leden de volgende activiteiten op het programma.

VRIJDAG 3 JANUARI

13.30 rikken en jokeren in Muziekhuis.

DINSDAG 7 JANUARI

13.30 biljarten in De Walnoot.

13.30 hobbymiddag in De Rots.

14.00 kienen in De Rots.

WOENSDAG 8 JANUARI

17.00 eten bij Lotus; aanmelden vóór zaterdag 4 januari bij Sina van Alphen, telefoonnummer (0411) 68 92 85 of via e-mail: sinavanalphen@solcon.nl.