Kort nieuws

Lennisheuvel Dubbel

Het Lennisheuvel Dubbel-toernooi vindt zaterdag 25 januari plaats vanaf 19.30 uur in sportcomplex De Braken in Boxtel. De toernooileiding houdt rekening met de speelsterktes bij het indelen van de wedstrijden. Inschrijven is mogelijk via: tennistoernooi.lennisheuvel@gmail.com.

Trainer gezocht

VV Irene uit Gemonde zoekt een trainer voor de lagere seniorenteams. Deze trainen wekelijks op donderdagavond van 19.00 tot 20.30 uur. Een ander tijdstip is eventueel ook mogelijk. Wie interesse heeft om deze groep van ruim twintig personen te leren voetballen, kan contact via 06-54 94 17 99 of e-mail m.h.habraken@hetnet.nl.

Nieuwjaarswandeling

In Lennisheuvel is zondag 5 januari vanaf 10.30 uur een Nieuwsjaarswandeling. Om 12.00 uur kunnen de wandelaars deelnemen aan een lunch in gemeenschapshuis Orion. Meelopen kost zes euro; kinderen tot en met twaalf jaar betalen 2,50 euro. Aanmelden moet voor zondag 29 december via het formulier in parochieblad Rond Kerk & Orion.

Vogeltjesmarkt Liempde

Vogelvereniging De Notenkraker houdt morgen, zaterdag 28 december tussen 07.30 en 11.00 uur een vogel- en kleine huisdierenmarkt in en rondom handboogaccommodatie Ons Doel aan de Heidezoom 2 in Liempde. (Sier)pluimvee, loopvogels en postduiven zijn uitgezonderd. Entree bedraagt 1,50 euro, kinderen mogen gratis naar binnen.