Afbeelding
Foto: Linda van de Wiel

What's Up, Brian, Elif & Isabel?

De Disneyfilm Frozen heeft op veel kinderen een magische uitwerking. De Ondernemersvereniging Centrum Boxtel koos dan ook voor een kleurwedstrijd met deze tekenfilm als thema. Zondag, tijdens de Kerstfair, konden kinderen terecht in het pand waar voorheen speelgoedwinkel Intertoys gevestigd was om zich van hun meest creatieve kant te laten zien. En dat deden onder meer Brian (8), Elif (7) en Isabel (4).

Wat ben je hier vandaag aan het doen? Brian: ,,Ik ben een kleurplaat van Frozen aan het kleuren. Ik ben niet zo goed in tekenen en kleuren hoor. Ik ben wel goed in het videospel Fortnite. Én ik kan goed klakken met mijn tong." Isabel: ,,Ik ben groot fan van de film Frozen. Ik kan ook heel goed kleuren. Het is mijn hobby."

Wat is er zo leuk aan de film Frozen? Brian: ,,Ik heb de film wel ooit gezien maar weet niet meer precies waar hij over ging." Isabel: ,,Ik heb de film pas geleden voor het eerst gezien en vind alles leuk!" Elif: ,,Ik vind ook alles leuk. Hoe vaak ik de film heb gezien? Al twee keer."

Wie vind je het leukst uit de film? Brian: ,,Niemand eigenlijk. Ik vind Anna en Elsa niet zo leuk. Ik houd niet van prinsessen. In het echt ben ik wel verliefd. Op wie? Op Hailey, ze woont bij mij in de straat en is heel erg lief." Elif: ,,Ik wil niet met een prins trouwen. Maar wel met Moesty. Hij is mijn vriendje." Isabel: ,,Olaf de pratende sneeuwpop. Die vind ik heel erg grappig. En Elsa is de allermooiste prinses. Ik wil later ook trouwen met een prins. Ik draag graag prinsessenjurken. Ik heb een roze, een blauwe en een unicorn-jurk." Elif: ,,Ik vind Olaf supergrappig. Maar Elsa vind ik ook heel cool. Ze heeft superkrachten. Maar mijn échte lievelingsprinses is Sneeuwwitje."

De prijs die je kunt winnen is kaartjes voor de film Frozen 2. Wie neem je mee als je deze wint? Brian: ,,Ik hoef de kaartjes niet te winnen hoor." Elif: ,,Als ik win, neem ik mijn beste vriendin Marly mee."

(Tekst en foto: Linda van de Wiel.)