Ken Tempelers (28) uit Sint-Oedenrode heeft in het najaar het stokje overgenomen van Nicole van Spaendonk. Hij heeft nu de leiding over Buurtsport. (Foto: Albert Stolwijk).
Ken Tempelers (28) uit Sint-Oedenrode heeft in het najaar het stokje overgenomen van Nicole van Spaendonk. Hij heeft nu de leiding over Buurtsport. (Foto: Albert Stolwijk). Foto: Albert Stolwijk

Martien Puijn wint met overmacht regiomixtoernooi

Het wekelijkse regiomixtoernooi van jeu-de-boulesvereniging De Walnoot is deze maandag gewonnen door Martien Puijn. Hij eindigde op flinke afstand van de nummer twee op de hoogste plek van het ereschavot.

Puijn wist zijn 36 rivalen te verschalken door in drie partijen aan 28 punten te komen. Met vijf punten minder (23) eindigde Gerard van Esch op de tweede plek. Paulus van den Boogaard sprokkelde voor plaats drie nog negentien punten bij elkaar. Henk Schuurman (11) werd vierde, Leo Leenders (17 punten, maar in twee partijen) werd vijfde. De lijst werd gesloten met Jo van der Heijden op plek zes (2/14) en Els Bekers op zeven (2/13).

BEGINNERS

Wie wil deelnemen aan het toernooi, is elke maandag welkom vanaf 13.00 uur aan de Selissenwal 25 in Boxtel. Beginnende boulers die kennis willen maken met de sport, kunnen op dinsdag en donderdag terecht vanaf 13.00 uur. Meer informatie staat op www.jbvdewalnoot.nl.