Afbeelding
Foto: Bert van Ruremonde

LIEMPDS PODIUM KLAAR VOOR SPEKTAKEL

Bijna alle kaartjes weg voor Het Grote Kerstbal

Het eerste Liempdse Grote Kerstbal vindt zaterdag 21 december plaats in een nagenoeg uitverkocht huis. De beschikbare kaarten zijn bijna allemaal verkocht: er zijn nog enkele tickets over, zo meldt de organisatie. Inmiddels wordt het podium opgetuigd. Tijdens het muzikale spektakel, inclusief meezingers en theater, brengt lokaal talent in combinatie met semi-professionele ensembles multicultureel centrum De Serenade in kerstsferen.

Het evenement staat onder leiding van Dave Hanhart, die met het concept al meerdere malen succesvolle uitvoeringen kende in Tilburg en Oisterwijk. Het is een muzikale kerstavond voor het hele gezin, belooft de theaterproducent. Van operette tot aan de 'betere liedjes van Nederlandse bodem', maar ook internationale kerstklassiekers passeren de revue; de organisatie gaat voor een gezellige meezingavond.

Tijdens het Liempdse kerstspektakel treedt een keur aan lokale artiesten op. Zo geeft zanggroep Tint (die theaterelementen verwerkt in haar optreden) acte de présence. Ook diverse artiesten die deelnamen aan de succesvol verlopen Boxtelse edities van Jesus Christ Superstar zijn erbij: Lisa van Nunen, Theo de Vries en Karin Tooren. De Liempdse zanger Haico Berkelmans deelt eveneens in de kerstvreugde. Tevens maakt het Vrilkhoven Strijkkwartet onder leiding van Harold van de Laar zijn opwachting.

DEMONSTRATIE

Twee semi-professionele bands omlijsten Het Grote Kerstbal. De Melodiva's uit Tilburg speelt klassieke muziek, operette


Rikken en jokeren

Rikken en jokeren kan op vrijdag 20 december bij het Gemondse gilde in het clubgebouw Datmunda aan de Kaal Hoefsteeg. Er wordt gespeeld voor prijzen. De kaarten komen om 20.00 uur op tafel. Meedoen kost 2,50 euro.

en crossovers. SaYezz is een meerstemmig jazzensemble waarvan de leden uit Tilburg en Goirle komen. De presentatie is in handen van Joleen van Rooij. Aansluitend wordt ook daadwerkelijk een bal gehouden, dat geopend wordt met een demonstratie van het ballroom-koppel Wies van Haaren uit Boxtel met haar danspartner Bart van Nistelrooij.

De laatste kaarten à 15,80 euro zijn te koop via www.ticketkantoor.nl/shop/kerstbal. Het Grote Kerstbal in De Serenade aan de Oude Dijk 117 start om 20.15 uur, de zaal is vanaf 19.30 uur open.

q In multiculturele accommodatie De Serenade wordt het podium klaargemaakt voor de eerste Liempdse editie van Het Grote Kerstbal. (Foto: Bert van Ruremonde).