Niet alleen seniorenorkest Buchestelle bracht winterse sferen naar Tuincentrum Boxtel. Ook de jaarlijkse zogenaamde kersthow sierde de winkel op. (Foto: Albert Stolwijk).
Niet alleen seniorenorkest Buchestelle bracht winterse sferen naar Tuincentrum Boxtel. Ook de jaarlijkse zogenaamde kersthow sierde de winkel op. (Foto: Albert Stolwijk). Foto: Albert Stolwijk

SENIORENORKEST BRENGT TUINCENTRUM BOXTEL IN STEMMING

Buchestelle speelt voor het eerst kerstrepertoire

Gehuld in kerstmutsen en pluchen hertengeweien gaven de muzikale leden van seniorenorkest Buchestelle zondag een kerstconcert in Tuincentrum Boxtel. Hoewel de muziekgroep opgesteld stond tussen de hondenriemen en de kunstmest, wist het orkest de winkel in decembersferen te hullen.

Dit kerstconcert was voor Buchestelle een primeur: in hun bijna vijftigjarig bestaan speelden zij nog nooit een decemberrepertoire. De muzikanten zetten de toon echter goed en speelden onder leiding van dirigent Peter Spierings diverse liedjes.

Het gezelschap houdt zondag 22 december van 11.00 tot 12.00 uur een soortgelijk concert op de Parade in 's-Hertogenbosch tijdens het grootse evenement Winterparadijs.

p Niet alleen seniorenorkest Buchestelle bracht winterse sferen naar het tuincentrum. Ook de jaarlijkse kerstshow sierde de winkel op. (Foto: Albert Stolwijk).

Seniorenorkest Buchestelle uit Boxtel hield zondag, gehuld in de bekende decemberversieringen, een kerstconcert in Tuincentrum Boxtel. (Foto: Albert Stolwijk).