ALEX BOOGERS BEZOEKT BOEKENWEEK

Bekroonde auteur verhaalt over Bruce Lee tijdens Boek&Bal

Schrijver Alex Boogers wordt zaterdag 7 maart tijdens Boek&Bal geïnterviewd door Tet van der Donk in Podium Boxtel. Deze week is zijn boek 'De zonen van Bruce Lee' verschenen, een briefroman gericht aan zijn zoon. Hierin beschrijft hij hoe de vechtkunstenaar Bruce Lee hem vormde.

In 2015 verscheen van Boogers de roman Alleen met de goden, die bekroond werd met de Nederlandse Boekhandelsprijs en de shortlist bereikte van de Libris Literatuurprijs.

Het interview met Boogers is niet het enige wat het Boxtelse Boek&Bal te bieden heeft. Aan het begin van de boekenweek vindt een mix van interviews, muzikale optredens en theateracts plaats. Verder kunnen bezoekers genieten van een dichtslamrap-battle en een feestelijke afsluiting met muziek van dj Duo Rebel. Rode draad vormt het boekenweekthema 'Rebellen en dwarsdenkers'.

KAARTEN

Boek&Bal begint op 7 maart om 20.15 uur. Kaarten kosten online tien euro via www.podiumboxtel.nl of elf euro bij Bruna (Rechterstraat), Hebbes (Markt) of Marimba (Van Beekstraat). Meer informatie staat op de website www.boekenbalboxtel.nl.