Menners rijden in maart een lentemarathon

De Boxtelse menvereniging Aangespannen Ontspanning houdt zondag 15 maart van 09.30 tot 17.00 uur een menmarathon nabij manege De Langspier aan de Molenwijkseweg 5.

Zo'n menmarathon houdt in dat aanspanningen een parcours met hindernissen afleggen. Uiteraard speelt de factor tijd daarbij een rol. Alles komt aan op een perfect samenspel tussen menner en paard (of paarden). Daarnaast is de groom belangrijk, die draagt onder andere bij aan de balans van het rijtuig en helpt de menner mee de exacte route van hindernis naar hindernis te onthouden. Wie mee wil doen aan de voorjaarsmarathon, kan zich aanmelden via e-mail: wedstrijdsecretariaatao@hotmail.com of via http://www.knhs.nl.


35-plussers op de baan voor tennistitel Oxalis

Het jaarlijkse Oxalis 35+ toernooi staat dit jaar in het teken van het gouden jubileum van tennisvereniging De Merletten. Vorig jaar trok het evenement ruim 150 tennissers. De 35-plussers strijden van maandag 16 tot en met zondag 22 maart om de titel. Inmiddels is de inschrijving geopend.

Het dubbeltoernooi wordt gespeeld op de kunstgrasvelden van LTV De Merletten in park Molenwijk. Naast de sportieve activiteiten is er net als voorgaande jaren ook een loterij op vrijdag, waarbij de commissie een mooie hoofdprijs mag weggeven. Daarnaast spelen de deelnemers weer om de Bert Kuiper-trofee; die wordt uitgereikt aan de meest sportieve tennisser.

Aanmelden voor de dubbelcategorieën 5, 6, 7 en 8 kost acht euro per persoon en is tot en met 1 maart mogelijk via de website www.inschrijven.nl.


Alpe d'HuZes

Willian Geerts uit Gemonde doet op 4 juni mee aan het evenement Alpe d'HuZes en zoekt nog shirtsponsors. Zij gaat twee keer de bijna gelijknamige Franse bergtop bedwingen, lopend welteverstaan. Donateurs kunnen zich tot zondag 9 februari aanmelden door Geerts op te zoeken via de webpagina www.opgevenisgeenoptie.nl/donate-select. Het geld gaat naar KWF Kankerbestrijding.