Wil de Nijs (links) en Jan van der Meijden poseren voor aanvang van hun afscheidswedstrijd nog even voor de foto. Jan bleef daarbij aan de zijlijn. (Foto: Bas van den Biggelaar).
Wil de Nijs (links) en Jan van der Meijden poseren voor aanvang van hun afscheidswedstrijd nog even voor de foto. Jan bleef daarbij aan de zijlijn. (Foto: Bas van den Biggelaar). Foto: Basman Creëert - Bas van den Biggelaar

Tafeltennissers van Taverbo-Sabo en Rembrandt lopen uit

RECREATIEF TAFELTENNIS

In de Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie (BRTC) werd de wedstrijd tussen de nummer een, Grand café Rembrandt en Net Genoeg (plek drie) niet helemaal uitgespeeld. Daardoor kijkt de koploper nu nog tegen 5-2 achterstand aan. De wedstrijd wordt maandag 16 december voortgezet. Pas daarna zal duidelijk zijn wat de gevolgen zijn voor de ranglijst; zeker is dat Rembrandt bovenaan blijft staan.

Taverbo-Sabo 4 stelde in haar duel tegen Taverbo-Sabo 1 alles in het werk om de achterstand op de lijstaanvoerder zo klein mogelijk te maken. Daar slaagde het team niet geheel in omdat er twee punten ingeleverd werden (8-2).

Rotsvast en Taverbo-Sabo 2 vochten om een plaats achter de top drie en gaven elkaar in deze strijd geen duimbreed toe. Op het wedstrijdformulier werd dan ook een gelijkspel genoteerd: 5-5.

REPARATIE

Nadat De Horntreffers een week eerder nog van plaats vier naar plek acht tuimelde, wist de ploeg dit tegen De Dommel weer te repareren. In een sterke wedstrijd werden slechts zes games aan de tegenstander gelaten. Eindstand 9-1.

Tot Elf maakt een sterk eerste seizoen door en wist ook Taverbo-Sabo 3 aan de zegekar te binden (7-3). Stephan Pennings en Donie de Groot wonnen alle drie hun enkelspelen en hun dubbelspel.

STANDENLIJST BRTC

Rembrandt        87-63        Rotsvast        90-39
Taverbo-Sabo 4        90-61        Taverbo-Sabo 2        90-39
Net Genoeg        67-44        Taverbo-Sabo 3        90-35
De Horntreffers        70-40        Taverbo-Sabo 1        80-33
Tot Elf        90-40        De Dommel        80-23