Boxtels echtpaar verbouwt Spaanse kazerne tot B&B

Jessica en Rutger de Kok uit Boxtel zijn in het 113 inwoners tellende Spaanse dorpje Quatretondeta druk bezig om een oude kazerne op te knappen. Zij willen deze ombouwen tot een luxe bed & breakfast. In september 2021 moet Casa Madrettor, zoals het logement heet, de deuren openen.

Het Boxtelse echtpaar wil zijn gasten op deze locatie laten genieten van yoga-retraites, schilderweken en bootcampclinics. Er komen zes studio's, twee tweekamerappartementen, een gezinsappartement voor acht personen en verschillende groepsruimten.

GUARDIA CIVIL

Casa Madrettor is van oorsprong een oude kazerne. De barakken zijn ooit gebouwd voor de Guardia Civil, een Spaanse politie-eenheid. Nu zijn Jessica en Rutger samen met een team van architecten en een plaatselijke aannemer bezig om het pand om te toveren tot een verblijfsaccommodatie.

In het openingsjaar wil het koppel in samenwerking met (lokale) ondernemers bijzondere weken voor gasten aanbieden. ,,Van wielrenclinics tot zakelijke coaching. Er is zoveel mogelijk. En vanuit elke hoek in Casa Madrettor is het uitzicht adembenemend", aldus Jessica.

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden op www.casamadrettor.nl.


Kersthapjes proeven bij Verswinkeltje

Het team van 't Verswinkeltje aan de Breukelsestraat 4 in Boxtel houdt in aanloop naar de kerstdagen, morgen, vrijdag 13 december, van 10.00 tot 20.00 uur een proeverij.

De proeverij wordt gehouden om mensen te laten ontdekken wat ze kopen voor de feestdagen. Er zijn dan ook verschillende acties in de decembermaand waar klanten van profiteren. Naast vele kaassoorten, worst, zuster Evi-producten en oliebollen, is ook de huisgemaakte kaasfondue uit te proberen. De oliebollen zijn op bestelling af te halen op 31 december.