Afbeelding
Foto cover Peter de Koning

MAGAZINE DIT: EVENEMENTEN EN MEER

Trots op alles wat er in Boxtel op touw is gezet

Een zo compleet mogelijke agenda van alle activiteiten in Boxtel, Liempde, Lennisheuvel, Gemonde en Esch. Na het succes van vorig jaar, heeft de nieuwe invulling van Magazine DIT een vervolg gekregen. Dit bewaarexemplaar, uitgegeven door stichting Brabants Centrum, wordt vandaag samen met de krant geleverd, exclusief voor de leden. Projectcoƶrdinator Mariƫlle Wijffelaars is enthousiast over het eindresultaat: ,,DIT brengt een positieve noot tijdens de donkere dagen."

Trots. Dat is dit keer het thema van het magazine. Een gevoel dat ook terecht is als je kijkt naar de bomvolle agenda van Boxtel en omstreken voor 2020. ,,Er is veel om trots op te zijn in deze gemeente. Niet alleen op de evenementen, maar ook op de inwoners en ondernemers. We zijn er weer in geslaagd veel mooie verhalen op te tekenen over mensen die niet vaak in de krant staan. Dat geeft een bijzonder inkijkje in hun leven", aldus Wijffelaars.

COMPLEET

Naast de verhalen geeft Magazine DIT de lezers ook een overzicht van alle activiteiten, ook van die ze misschien nog niet kenden. Omdat bij de samenstelling van de vorige editie al een vrij compleet beeld van alle evenementen was samengesteld, was de totstandkoming van DIT 2020 weer wat minder werk. Wel heeft de redactie van het tijdschrift wederom alle organisaties gevraagd of zij bij wilden dragen aan deze uitgave. Wijffelaars: ,,We merken dat organisaties ons nu weten te vinden, dat scheelt al wat werk. Hopelijk gaat dat iedere keer weer beter."

Wijffelaars spreekt ook de hoop uit dat de bewoners van Boxtel en omstreken het hele jaar gebruik blijven maken van het tijdschrift. ,,Ik zag het magazine afgelopen jaar regelmatig liggen in de wachtkamers. We gaan ervan uit dat deze uitgave ook goed bewaard blijft."

p Zo zien de leden van stichting Brabants Centrum Magazine DIT vandaag op hun mat vallen. (Ontwerp: Daisy Renders. Foto: Peter de Koning).