B-Town Boxtel breekt week op woensdagavond

Om de week te breken, is in jongerencentrum B-Town Boxtel elke woensdag van 20.00 tot 22.00 uur iets te doen. 18 december staat kerstbalwerpen op het programma.

Onder de noemer In-B-Tween zijn er activiteiten als cupcake versieren, karaoke en lasergamen, maar er is ook regelmatig een open inloop.

Jongeren kunnen in ieder geval altijd poolen, naar muziek luisteren, tafeltennissen en spellen spelen. B-Town mikt op jeugd van veertien tot en met 24 jaar.


Kerststukjes maken in Kinderboerderij aan Apollopad

Kinderen kunnen woensdag 18 december van 14.00 tot 15.30 uur gratis kerststukjes maken bij Kinderboerderij Boxtel aan het Apollopad.

Deelnemers moeten zelf een potje of schaaltje en een tuinschaar meenemen. Wie een windlichtje wil knutselen, hoeft geen materiaal mee te nemen.

Kinderboerderij Boxtel aan het Apollopad is op eerste en tweede kerstdag en en op nieuwjaarsdag gesloten. Op oudejaarsdag, dinsdag 31 december zijn de deuren van 09.00 tot 12.00 uur open.


Liempde wordt een waar Winter Wonderland

Het centrum van Liempde verandert zaterdag 14 december in een waar Winter Wonderland. Van 16.00 tot 20.00 uur is er van alles te beleven in de dorpskern.

Verenigingen, lokale en regionale ondernemers en verschillende standhouders spannen zich in om er een geslaagd evenement van te maken. Daarnaast wordt de jaarlijkse Kribkesroute die avond geopend en ontvangen clubs die deelnemen aan de spaaractie Op Liemt Gemunt hun cheques. Er zijn live optredens van onder meer Antoinette van Roosmalen, fanfare Concordia, Feestbend Toeternietoe, hofkapel De Kromploegers, Noottoestand, Op Naor d'Honderd, 't Herriemenieke en vanBakkus. DJ Willem draait muziek.


Dassenspeurtocht

De Jeugdnatuurgroep Gestel houdt zaterdag 14 december een dassenspeurtocht voor twee euro voor kinderen. Deelnemers verzamelen om 14.00 uur bij het gebouw van Brabants Landschap, Haanwijk 4a in Sint-Michielsgestel.