Boxtelse scouts bezorgen weer kerstkaarten

Jaarlijks bezorgen leden en vrijwilligers van Scouting Boxtel kerstkaarten in de gemeente én het dorp Esch. Van 6 tot en met 15 december kunnen mensen opnieuw hun kerstkaarten voor 35 eurocent per stuk of één euro per drie stuks inleveren. Deze worden dan in de week voor Kerstmis rondgebracht.

De kerstkaartenactie van de Boxtelse scouts vindt voor het zesde jaar plaats. De vereniging gaat op herhaling omdat eerdere edities succesvol verliepen. De jaarlijkse opbrengst gaat naar spel- en kampeermaterialen en programma's die Scouting Boxtel organiseert voor haar leden.

INLEVERADRESSEN

De kerstkaarten kunnen dit jaar ingeleverd worden bij clubgebouw Wickiup van Scouting Boxtel aan de Molenwijkseweg 5b, bloemisterij Jasmijn (Breukelsestraat 110 in Boxtel), drogisterij Bewust Beter (Raadhuisplein Liempde) en tijdens de kerstmarkt van de winkeliersvereniging Selissen op zaterdag 14 december. Op de enveloppen en kaarten dient een volledig adres te staan. Als er meerdere kaarten ingeleverd worden, dan zien de scouts die graag op volgorde van postcode binnen komen.

Voor meer informatie en inlevertijden in het scoutinggebouw, kijk op de website www.scoutingboxtel.nl/kerstkaarten of neemt contact op door te e-mailen naar: kerstkaarten@scoutingboxtel.nl.


Benefietconcert JukeBox voor stichting Leergeld

Popkoor JukeBox zingt tijdens haar jaarlijkse benefietconcert dit keer voor stichting Leergeld Boxtel. Het optreden vindt dinsdag 10 december plaats in de Tijberzaal van het Baanderherencollege en begint om 20.00 uur.

Tijdens het concert worden bekende en minder bekende nummers ten gehore gebracht. Het koor, dat onder leiding staat van dirigent Karin Tooren, krijgt ondersteuning van een aantal lokale gastzangers. Zo zingen Fiene Bakx, Elja Verheij, Boaz Tooren en Eveliene Pas ook enkele nummers mee. Aansluitend aan het optreden is er een afterparty.

EVENAREN

Alle inkomsten uit de verkoop van hapjes, drankjes en kerstartikelen komen ten goede aan stichting Leergeld Boxtel. Vorig jaar werd 3.030 euro opgehaald voor dementerenden in Boxtelse verpleeghuizen. Het koor hoopt dit bedrag tijdens deze editie te evenaren.