BRTC: Rembrandt neemt afstand van concurrentie

RECREATIEF TAFELTENNIS

Na enkele spannende weken in de Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie (BRTC), neemt het team Grand Café Rembrandt nu afstand van zijn achtervolgers. De directe concurrent, Taverbo-Sabo 4, verloor verrassend genoeg, terwijl de koploper een ruime zege boekte.

Rembrandt versloeg het laaggeklasseerde team De Dommel met 9-1. Taverbo-Sabo 4 leed haar eerste nederlaag in de tafeltenniscompetitie tegen een sterk spelend Taverbo-Sabo 2. Die ploeg klom door de winst op naar de vierde plaats in de ranglijst.

Op plek drie staat nog steeds Net Genoeg, ondanks dat het duel tegen De Horntreffers deze week werd uitgesteld. De concurrentie van de top drie verloor juist punten, waardoor de positie van Net Genoeg voorlopig niet in gevaar is. De Horntreffers troffen het minder goed, zij tuimelden van de vierde naar de achtste plaats in het klassement.

OORWASSING

Die plek werd overgenomen door Rotsvast. Deze ploeg kreeg een zeer gemotiveerd spelend Taverbo-Sabo 3 tegenover zich en verloor met 7-3. Ondanks deze oorwassing klom Rotsvast toch op in de rangen en staat nu gelijk met Taverbo-Sabo 2.

Uit de onderste regionen wist Taverbo-Sabo 1 met 6-4 te winnen van team Tot Elf. De bedoeling was om de aansluiting met de middenmoot te houden en daarin slaagde de overwinnaar met verve.

STANDENLIJST BRTC

Rembrandt        80-61        Tot Elf        80-33
Taverbo-Sabo 4        80-53        Taverbo-Sabo 3        80-32
Net Genoeg        60-39        De Horntreffers        60-31
Rotsvast        80-34        Taverbo-Sabo 1        70-31
Taverbo-Sabo 2        80-34        De Dommel        70-22


Jubileumreceptie

Tennisvereniging De Merletten uit Boxtel bestaat volgend jaar een halve eeuw. De in 1970 opgerichte club viert haar gouden jubileum onder meer met een officiële receptie in het paviljoen in Park Molenwijk. Deze is zondag 12 januari en duurt van 16.00 tot 18.00 uur. Leden en oud-leden kunnen zich aanmelden via e-mailadres 50jaar@ltvdemerletten.nl. In juni is er nog een feestweekend en voor de jeugd is er een speciale kleurplaat gemaakt.