Foto: Roy Beusker
Foto: Roy Beusker Foto: Roy Beusker

Paul van Vliet via livestream in Kloosterhof

Speciaal voor mensen die minder mobiel zijn, start stichting Belangenbehartiging Ouderen Liempde (BOL) een samenwerking aan met Parktheater Eindhoven en OpenWebcast.nl. Het optreden van cabaretier Paul van Vliet is maandag 9 december de eerste voorstelling die via livestream is te zien in De Kloosterhof.

Door samen te werken, willen de drie partijen iedereen in Liempde die om gezondheidsredenen niet naar de stad kan, toch laten genieten van optredens op het vlak van cabaret, muziek, opera en ballet. Een aantal voorstellingen per jaar worden de voorstellingen gefilmd en uitgezonden in De Kloosterhof, dat beheerd wordt door BOL. Ook begeleiders zijn welkom.

Paul van Vliet treedt maandag 9 december met het Noordpool Orkest op in het Eindhovense Parktheater. De voorstelling wordt live uitgezonden via livestream en is vanaf 19.30 uur te zien in De Kloosterhof. Hij vertolkt bekende en minder bekende liedjes en draagt voor uit zijn boek Brieven aan God en andere mensen. Dat is een autobiografie van nooit verzonden brieven aan mensen in zijn omgeving.

Kaarten à 7,50 euro zijn te bestellen via de beheerders van De Kloosterhof. Deze zijn zolang de voorraad strekt ook nog aan de deur te koop.

p Paul van Vliet (84) is de eerste artiest die via livestream in De Kloosterhof is te zien. Hij treedt maandag 9 december op in het Eindhovense Parktheater. (Foto: Roy Beusker).