De bingoavond die door hardloopster Michelle Planjer werd georganiseerd in De Walnoot, leverde KiKa 662,50 euro op. (Foto: Gerard Schalkx).
De bingoavond die door hardloopster Michelle Planjer werd georganiseerd in De Walnoot, leverde KiKa 662,50 euro op. (Foto: Gerard Schalkx). Foto: Gerard Schalkx

MICHELLE PLANJER LOOPT MARATHON IN TOKIO

Bingospelers stempelen ruim 600 euro bijeen voor KiKa

De bingo-avond om geld op te halen voor stichting KiKa Kankervrij bracht vrijdag 662,50 euro op. Michelle Planjer organiseerde het evenement in gemeenschapshuis de Walnoot. De Boxtelse loopt in maart 2020 de marathon van Tokio en organiseert daarvoor activiteiten om fondsen te werven.

Er waren verschillende prijzen te winnen, zoals toegangskaartjes tot safaripark Beekse Bergen, accessoires van Natasja Fashion en een spellenpakket. Ook stichting Brabants Centrum leverde een bijdrage door een gratis jaarabonnement voor haar kranten beschikbaar te stellen.

Planjer heeft het voornemen om nog een keer een bingo-avond te organiseren: meer informatie hierover volgt in deze krant. Bijdragen aan het doel van de hardloopster kan nog steeds. Door haar naam in te vullen op de website https://www.runforkikamarathon.nl/deelnemers-2020 verschijnt diens doneerpagina.