Afbeelding
Foto:

ZATERDAG 14 DECEMBER WORDT LIEMPDE MAGISCH DORP

Wandelen door Winter Wonderland

Winter Wonderland Liempde tovert het dorp op zaterdag 14 december om tot een magisch geheel. Een gezellig en sfeervol festijn met live muziek, smaakvol eten en drinken, leuke winterse activiteiten en bijzondere cadeaus voor Kerst. Zowel jong als oud vindt tussen 16.00 en 20.00 uur vertier en vermaak in het dorpshart.

Verenigingen, lokale en regionale ondernemers en verschillende standhouders zorgen samen voor een gezellig en sfeervol evenement. Ook wordt de jaarlijkse Kribkesroute die avond geopend. Verder vindt de uitreiking plaats van de cheques van de spaaractie Op Liemt Gemunt aan de verenigingen.

DJ WILLEM

Op diverse plekken in het centrum zijn live optredens van bijvoorbeeld Antoinette van Roosmalen, fanfare Concordia, Feestbend Toeternietoe, Hofkapel De Kromploegers, Noottoestand, Op Noar d'Honderd, 't Herriemenieke en vanBakkus. Daarnaast wordt er muziek gedraaid door DJ Willem.

Er worden diverse warme gerechten geserveerd zoals pompoensoep, snert, worstenbroodjes, broodjes gehaktbal en aardappeltwisters. En natuurlijk mogen de warme chocolademelk en glühwein niet ontbreken.

De Kribkesroute bestaat net als vorige jaren uit meerdere wandelroutes, variërend in lengte. De routes voeren dit jaar langs meer dan 260 kerststallen door geheel Liempde.

DOWNLOADEN

De wandelingen met daarin de locaties van de kerststallen zijn vanaf dinsdag 10 december te downloaden via de website www.kribkesroute.nl of via de mobiele applicatie Routes in Het Groene Woud.

Wie op de hoogte wil blijven van alle activiteiten, kan de Facebookpagina van Winter Wonderland Liempde volgen.

p Ook in 2018 werden er meerdere winterse activiteiten georganiseerd in Liempde. (Archieffoto Brabants Centrum).


Ploegertjes zetten in Het Hof hun beste beentje voor

Kinderen uit de groepen drie tot en met acht zetten zondag 15 december knallende optredens neer tijdens het Ploegerrangfestival in Liempde.

In Het Hof in Liempde beginnen de voorstellingen van het playbackfestival vanaf 13.30 uur Een halfuur voor aanvang gaat de zaal open. De beste acts worden vertoond tijdens de jeugdzittingsavonden op 24 en 25 januari. Ook de winnaar van de Vrolijke Noot, de prijs voor de meest carnavaleske presentatie, mag zijn of haar kunsten daar laten zien. Inschrijven als deelnemer is niet meer mogelijk.

'Regelmoeders' Liv van Abeelen, Evi van de Locht en Juul van Vlokhoven behoorden vorig jaar tot de winnaars van het Ploegerrangfestival. (Foto: De Ploegers).