Afbeelding
Foto: Hans Verberk

RECREATIEVE TAFELTENNISSERS STRIJDEN OM TITEL

Competitie BRTC ongemeen spannend

De Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie (BRTC) blijkt ongemeen spannend. De spelers van Grand café Rembrandt handhaafden maandag hun koppositie door 7-3 te winnen van De Horntreffers. Maar zij worden op de voet gevolgd door Taverbo-Sabo 4.

De kampioen van vorig jaar (De Horntreffers) dacht in de wedstrijd tegen Rembrandt de achterstand te kunnen verkleinen, maar kwam bedrogen uit en verloor met groot verschil: 7-3.

Voor Taverbo-Sabo 4 was het zaak om ook met grote cijfers van Rotsvast te winnen om de achterstand op Rembrandt niet verder op te laten lopen. De ploeg slaagde daarin door ook met 7-3 te winnen, en wel van Rotsvast. Tot Elf toont zich elke week weer een grote verrassing in de BRTC. Deze keer werd Taverbo-Sabo 2 met 6-4 verslagen.

De wedstrijd tussen de teams van Taverbo-Sabo 1 en Taverbo-Sabo 3 was zeer wisselvallig van niveau. De eerste helft van de partij was met 4-1 in het voordeel van Taverbo-Sabo 3, terwijl in het tweede bedrijf het duel volledig omkeerde: Taverbo-Sabo 1 won die met dezelfde cijfers. Eindstand 5-5.

STANDENLIJST BRTC

Rembrandt        70-52        Tot Elf        70-29

Taverbo-Sabo 4        70-49        Taverbo-Sabo 2        70-28

Net Genoeg        60-39        Taverbo-Sabo 1        60-25

De Horntreffers        60-31        Taverbo-Sabo 3        70-25

Rotsvast        70-31        De Dommel        60-21

q Tien ploegen bestaande uit Boxtelse recreatieve tafeltennissers binden in de BRTC met elkaar de strijd aan om de jaartitel. Onder hen ook Stephan Pennings (links) en Kim de Groot. (Foto: Hans Verberk).