Boxtelse moeder en dochter tonen kunstwerken

De expositie 'Generaties' is zeker een familieaangelegenheid te noemen: moeder Antonie Eikemans en dochter Nina van Geffen uit Boxtel stellen samen hun kunstwerken tentoon. Deze zijn nog tot en met woensdag 22 januari te zien in museum Warsenhoeck in Nieuwegein.

Eikemans en Van Geffen maken beiden verschillende soorten vormen van keramiek, gebaseerd op droomachtige vormen. Het werk van de Boxtelse kunstenaressen is te zien op woensdag, zaterdag en zondag van 14.00 tot 16.00 uur in museum Warsenhoeck aan Geinoord 11 in Nieuwegein.


Kort nieuws

Swanee Bridge Jazz

De Swanee Bridge Jazzband treedt donderdag 12 december vanaf 18.00 uur op in café Vollop aan de Markt 21. Dit muziekgezelschap speelt jazzklassiekers en swingende nummers. Tijdens de avond wordt een speciaal menu geserveerd. Reserveren kan via telefoonnummer 0411-211205.

Beeldhouwen HCB

De beeldhouwgroep van Hobbycentrum Boxtel (HCB) biedt nu ook op maandagmiddag workshops aan. Tussen 13.00 en 16.00 uur zijn mensen met en zonder ervaring welkom aan de Baroniestraat. Deelnemers kunnen zelf hun startdatum bepalen. De verschillende tarieven staan op www.hobbycentrumboxtel.nl. Daar kunnen mensen zich ook aanmelden.

Expositie VVV

VVV Boxtel exposeert momenteel werken van Gijsbert van de Ven. De uit Acht afkomstige kunstenaar laat zijn schilderijen zien in het VVV-kantoor aan de Markt. Hij schildert onder andere dieren, bloemen en landschappen. De expositie is te bezichtigen tijdens de openingstijden van het kantoor.