Afbeelding
Foto:

'HANG' GRATIS BOODSCHAP IN KERSTBOOM

Wens je naasten het
allerbeste in de kersteditie

Geïnspireerd door de kijkcijferhit Joris' Kerstboom op televisie roept Brabants Centrum haar lezers op om dit jaar een wens of bedankje in te sturen. Die verschijnt op een kerstbal in een feestelijk versierde spar die donderdag 19 december de voorpagina van de kerstbijlage van deze krant siert.

Iedereen krijgt hiermee een unieke kans om een vriend, familielid of geliefde in het licht te zetten. Dat kan zijn om hem of haar een hart onder de riem te steken. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om bijvoorbeeld aan te geven hoeveel je van iemand houdt.

INTERVIEW

Enkele van de ingestuurde wensen wil de redactie graag verder uitdiepen middels een persoonlijk interview met de inzender en/of degene waarvoor de boodschap is bedoeld. Dus wil je een naaste een schouderklopje geven omdat die een vervelend jaar achter de rug heeft of een mantelzorger bedanken die zich om jou bekommerde? Of wens je iemand alle goeds die een feestelijke, dan wel ingrijpende gebeurtenis voor de boeg heeft? Stuur je wens in!

Wie geen groot verhaal wil, maar wel een kerstboodschap wil insturen mag natuurlijk ook reageren. Alle wensen krijgen een plekje in de speciale uitgave.

TOT 1 DECEMBER INSTUREN

Wie zijn of haar decemberboodschap in de boom op de voorpagina van de kerstspecial of elders in deze uitgave wil laten plaatsen, kan die - liefst vóór zondag 1 december - mailen naar bc@brabantscentrum.nl.

Een kaart of brief naar de redactie sturen kan ook. Het postadres is Prins Bernhardstraat 5, 5281 JH in Boxtel.

Afbeelding