Boxtelse afdeling Buurtpost bezorgt gratis kerstkaarten

Buurtpost bezorgt dit jaar gratis kerstkaarten. Vrijwilligers van de Boxtelse afdeling van dit sociale initiatief zijn dit jaar present tijdens de sfeervolle kerstmarkt van Het Goed aan de Industrieweg 6, die zaterdag 23 november tussen 09.00 en 17.00 uur plaatsvindt.

De organisatie biedt bezoekers de mogelijkheid een kerstgroet uit te brengen aan iemand in hun buurt die zo'n boodschap kan gebruiken. Buurtpost stelt een kaart ter beschikking en bezorgt deze persoonlijk bij degene die is aangemeld. Op deze manier wil de organisatie mensen in de straat dichter bij elkaar brengen.


Geen piek, maar Groot Kerstbal
in De Serenade

Muziek- en theaterproducent Dave Hanhart organiseert in Liempde Het Grote Kerstbal. Dit evenement is in Oisterwijk en Tilburg al bekend. Het is zaterdag 21 december in De Serenade.

Onder meer de Boxtelse zanggroep Tint deelt in de kerstsfeer. Ook de Liempdse zangers Lisa van Nuenen en Haico Berkelmans en Boxtelaar Theo de Vries verschijnen op de planken. Ook treden het Vrilkhoven strijkkwartet en diverse semiprofessionele vocale ensembles uit Tilburg en Goirle op. De presentatie is in handen van Joleen van Rooij. Het Grote Kerstbal start om 20.15 uur, inloop is vanaf 19.30 uur. Een kaartje à vijftien euro is te bestellen via www.deserenade.nl.


Gemondse Quiz

Teams die willen meedoen aan de Gemondse Quiz op vrijdag 10 januari, of mensen die het evenement willen sponsoren, kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op www.gemondsequiz.nl. Deelnemers kunnen op de quizdag om 18.00 uur het vragen- en opdrachtenboekje ophalen in gildeaccommodatie Datmunda aan de Kaal Hoefsteeg.