DE BEELDREDAKTIE / JEROEN APPELST.B.V. MERCEDES BENZ NL INTERN PERSBERICHTLIEMPDE D.D. 25.09.2019OVERHANDIGING CERTIFICAAT BIJ AUTOBEDRIJF VAN DRIEL TE LIEMPDE
DE BEELDREDAKTIE / JEROEN APPELST.B.V. MERCEDES BENZ NL INTERN PERSBERICHTLIEMPDE D.D. 25.09.2019OVERHANDIGING CERTIFICAAT BIJ AUTOBEDRIJF VAN DRIEL TE LIEMPDE Foto: Jeroen Appel

LIEMPDSE ONDERNEMER KRIJGT CERTIFICAAT

Autobedrijf Van Driel voldoet aan alle eisen

Autobedrijf Van Driel uit Liempde heeft bewezen aan alle kwaliteitseisen van Mercedes-Benz te voldoen. Onlangs kreeg het bedrijf daarvoor een certificaat. Van Driel is tot dusverre de eerste servicepartner van het automerk in Nederland die dit belangrijke papiertje heeft behaald. Sander Heikens van Mercedes-Benz Nederland kwam het certificaat onlangs in Liempde overhandigen.

Van Driel ontving het getuigschrift omdat het voldoet aan de strikte criteria van Mercedes-Benz op het gebied van werkplaatsprocessen. Daarbij staat de klanttevredenheid centraal. De controleur van het overkoepelende automerk zag onder meer dat klanten gemakkelijk bij Van Driel een afspraak kunnen maken en bij een reparatie een uitgebreid aanbod aan vervangend vervoer hebben. Daarnaast is er een goede haal- en brengservice, gastvrije ontvangst en stellen de opgeleide werkplaatsmedewerkers gericht en adequaat een diagnose voor de auto. Dat zijn enkele belangrijke speerpunten die bijdragen aan de hoge tevredenheid. Wat ook meetelt is de hoge voorraad van onderdelen, de transparante communicatie in de te verwachten reparatiepunten en als de Mercedes-Benz voor onderhoud bij Van Driel staat wordt deze standaard volledig gewassen en wordt het interieur gereinigd. Dat maakt dat het autobedrijf het certificaat volgens Heikens verdiend is.

In totaal werden er 221 uiteenlopende punten gecontroleerd bij Van Driel.

q Het voltallige personeel van autobedrijf Van Driel uit Liempde is blij met de erkenning van Mercedes-Benz en het behalen van het kwaliteitscertificaat. (Foto: Jeroen Appelst).