De entree van de nieuwe Aldi bevindt zich aan de Brederodeweg. (Foto: Henk van Weert).
De entree van de nieuwe Aldi bevindt zich aan de Brederodeweg. (Foto: Henk van Weert). Foto: Henk van Weert

DISCOUNTER OPENT MORGEN DE DEUREN

Aldi deelt prijstassen uit in nieuwe supermarkt

De nieuwe vestiging van supermarkt Aldi aan de Brederodeweg in Boxtel wordt morgen, vrijdagochtend 1 november om 08.00 uur feestelijk geopend. Dat gebeurt door filiaalleider Marcel Pelle. De eerste vierhonderd klanten die minimaal twintig euro besteden ontvangen een tas met daarin kraskaarten waarmee zij kans maken op led-tv's, jacuzzi's of tegoedbonnen ter waarde van maximaal 250 euro.

Voor klanten die geen prijzenbuidel meer kunnen krijgen, is er - zolang de voorraad strekt - een gratis herbruikbare Aldi-tas. Filiaalleider Pelle: ,,Deze nieuwe winkel zorgt voor verrassingen. We willen dan ook iedereen uitnodigen om langs te komen op de openingsdag."

Morgen staat er ook een foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven. De winkel, waarvoor het vroegere postsorteercentrum werd gesloopt, beschikt over ruim honderd eigen parkeerplaatsen, waarvan zo'n dertig op het dak van de discounter. Die zijn te bereiken via een hellingbaan vanaf de Fellenoord.

KAPELWEG BLIJFT OPEN

De Aldi-vestiging in winkelcentrum Oosterhof sluit vandaag, donderdag 31 oktober om 18.00 uur definitief de deuren.

De winkel aan de Kapelweg blijft nog even open. Dat heeft volgens een woordvoerster alles te maken met het feit dat het huurcontract nog niet afgelopen is.

q De entree van de nieuwe Aldi bevindt zich aan de Brederodeweg. Kijk voor meer foto's in de digitale editie van deze krant. (Foto: Henk van Weert).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding